Deva , str.Gheorghe Doja , nr.17 , cod postal 330040 - Phone: 0767167373 - Email: support@gsmliberty.ro

Service Details

Huawei FRP remove in baza IMEI

Delivery Time :
3-7 Zile
Price :
RON 130.00
Details :

Descarcati de la aceasta adresa softul necesar: https://www.dropbox.com/s/co1pdeucpg6exac/Erase_Tool_FASTBOOTET01Ver1006.zip?dl=0

Conectati telefonul in FASTBOOT MODE cu Volume minus si introduceti cablul USB.

Deschideti softul descarcat,introduceti codul primit in urma comenzii in spatiul destinat din software si apasati FRP unlock.

Va rugam sa fiti atenti daca comandati cu imei de pe Sertarul Sim ca acesta e posibil sa fi fost inlocuit si deci IMEI nu este corespunzator ceea ce duce la obtinerea unui cod pentru alt telefon deci nefunctional pentru dumneavoastra.Recomandam sa comandati codul in baza Seriei citite in Fastboot.

Va rugam nu comandati daca nu cunoasteti provenienta telefonului sau datele privind proprietarul telefonului sau daca nu sunteti siguri ca aparatul nu a fost declarat pierdut sau furat ori persoana ce solicita datele nu este proprietarul de drept al telefonului!!!!

GSM LIBERTY SRL nu isi asuma nici o raspundere legala fiind exonerata de aceasta raspundere privind comenzile efectuate sau provenienta telefoanelor pentru care au fost plasate comenzi raspunderea legala revenind in totalitate celor ce au efectuat comenzile.

 

 

Powered By NAKSH-SOFT